online bierproeverij

Online Bierproeverij: Live vanuit de Brouwerij

online bierproeverij

Op Goede Vrijdag 10 april organiseren we een online bierproeverij live op Facebook. De proeverij wordt gegeven door Wouter die al sinds jaar en dag het vaste gezicht is van de brouwerij. Wouter begon 10 jaar geleden in de brouwerij en geeft nu als ambassadeur rondleidingen en biertrainingen door het hele land. Hij kent de brouwerij en bieren als geen ander. “Maar nu het leven even stil valt blijft het belangrijk om mensen samen te brengen en ergens naar uit te laten kijken, zeker nu we allemaal thuis blijven dit zonnige paasweekend”, aldus Wouter. Tijdens de bierproeverij worden vier bieren besproken, de klassieker Zatte, IPA, IJwit en seizoens favoriet PaasIJ.

Iedereen die mee wilt doen kan de bieren zelf in huis halen of bestellen bij de lokale supermarkt of slijterij. De bierproeverij begint om 17:00 en is live te volgen op het Facebook kanaal van Brouwerij ‘t IJ.

Bierproeverij gemist? Hier kan je ‘m terugkijken.

Brouwerij 't IJ proeflokaal

Online Bierproeverij: Live vanuit de Brouwerijbrouwerijhetij
7

7 comments on "Online Bierproeverij: Live vanuit de Brouwerij"

 1. Komen er nog meer online proeverijen? Het lijkt wel of iedereen er opeens mee gestopt is.

 2. Hoi ‘T IJ,

  Ik wil graag met mijn oom en vader online vanuit onze eigen huizen meedoen. Het bier is al in huis maar niemand van ons heeft faceBook, hebben jullie ook een andere manier om de proeverij te volgen?

  Verneem het graag, Groet,
  Jules de Maaijer

  • Daisy Altelaar on

   Hi Jules, je zou een Facebook account kunnen aanmaken (is heel makkelijk). Een andere optie is dat we je de video toesturen na de proeverij. Dan kan je niet live mee doen maar op een ander moment met z’n drieën. Laat maar weten als je dit zou willen!

   • Hey brouwerij t’ IJ,

    Als het niet te veel moeite is zou ik die video wel van jullie willen ontvangen. Dan kan ik deze zaterdag kijken. Dat komt wat beter uit voor ons. Bij voorbaat dank. We hebben er zin!

    Groetjes,

    Tim

    • Daisy Altelaar on

     Hi Tim, we delen de video van de proeverij na afloop op onze tijdlijn op Facebook. Dus daar kan je ‘m op ieder moment terugkijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *