Wouter, onze man op de fiets

Je zou het misschien niet zeggen, maar dit is onze vertegenwoordiger. Hij heet Wouter en hij heeft geen moeilijke auto en draagt geen pak. Wouter gaat altijd met de fiets. Weer of geen weer.

Wouter komt langs bij de oude bruine kroegen, bij Italiaanse restaurants, bij de hipste nieuwe hotspots, Tibetaanse restaurants, travestietenbars, culturele centra, en luxe hotels. Hij komt kortweg overal waar mensen graag smaakvol Amsterdams speciaalbier drinken.

Weinig mensen hebben meer ervaring in onze brouwerij. Wouter kwam binnen met z’n opleiding en ervaring in de levensmiddelenindustrie en bleek multi-inzetbaar. Naast z’n verkoopwerk staat hij nog steeds gewoon een paar dagen tussen de tanks. Hij helpt met het onderhoud, vult met grote regelmaat honderden flessen af en kent de brouwerij als z’n broekzak.

Het maakt dat hij nooit verkooptraining nodig heeft gehad. Hij is er ingegroeid en het gaat vanzelf, want hij staat, zoals hij het zelf zegt, volledig achter het product. Of: “het is gewoon geweldig lekker bier”. Naast die volledig begrijpelijke voorliefde voor ons bier maakt zijn karakter Wouter ook buitengewoon geschikt als ons gezicht in de stad. Hij houdt van “het sociale, het contact” en loopt overal makkelijk naar binnen.

Het maakt hem de ideale man om overal waar dat nodig is als ons aanspreekpunt te fungeren. Wouter bemant onze kraam op bierproeverijen, zet geregeld z’n fiets in de trein om ook buiten Amsterdam cafés aan ons bier te helpen en leidt hordes hoofdstedelijk horecapersoneel rond door onze brouwerij. 

 

brouwerijtij_wouter_003brouwerijtij_wouter_004

 

Wouter, onze man op de fietsbrouwerijhetij
5

5 comments on "Wouter, onze man op de fiets"

 1. Hai Wouter! Wilde nog een blikje Blondie bij je proeven in Goes maar was te laat. Vwb die trui in XL hou ik me aanbevolen!
  Spreek je!
  Gr. Chris – OYESTER44

 2. Marcella wierenga on

  Fiets je ook naar Castricum?
  Groetjes Wier&Ga eten en drinken

 3. Mooie Job, bier en fietsen! Precies hetgeen wat ik ook graag doe.

 4. Ha die Wouter,
  Nog bedankt voor de mooie verhalen en het lekkere biet van het ij op het ij.
  Na de zatte, de natte, ij wit en IPA kregen we een bier van 9%. Maar welk bier was dit lekkere kruidige biertje nou eigenlijk?

  • Brouwerij 't IJ on

   Hi Maarten,
   Heel leuk om te doen dus graag gedaan..Best uniek zo’n ijbier proeverij van
   Brouwerij ‘t IJ met Rederij ‘t IJ op ‘t IJ en met mooi weer.Het laatste bier was
   onze Columbus. Een 9% amber kleurig bier.
   gr. Wouter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *