Proeflokaal de Molen

Vanwege het coronavirus zijn onze proeflokalen in Amsterdam tot nader order gesloten. We hopen je snel weer te kunnen ontvangen.

Proeflokaal De Molen bevindt zich net als de brouwerij in het voormalige badhuis onder de molen aan de Funenkade. Het is alle dagen van het jaar  (ook op feestdagen) van 12:00 tot 20:00 uur geopend.

Het grootste deel van de verschillende bieren die we brouwen is hier van tap verkrijgbaar. Bestel het aan de bar en zoek een geschikt plekje om er met volle teugen van te genieten. In de zomer is ons grote terras met lange tafels daar zeer geschikt voor, in de winter is er ook nog behoorlijk wat ruimte tussen de betegelde wanden van het lokaal zelf.

Het draait hier natuurlijk vooral om het bier maar voor degenen die daar echt niet van houden schenken we ook rode wijn, witte wijn, appelsap, en ginger ale.

Daarnaast bieden we een aantal snacks die prima samen gaan met een paar glazen bier: verse pinda’s van de Dappermarkt om de hoek, gekookte ijtjes, abdijkaas, droge worst, grillworst van Wild van Wild, ossenworst van Slagerij de Wit en natuurlijk Skeapsrond van Boerderij Dikhoeve.

Het reserveren van een tafel is in ons proeflokaal niet mogelijk, gezellig aanschuiven kan bijna altijd wel. Vrijgezellenfeesten kunnen niet in ons proeflokaal gevierd worden.

Openingstijden proeflokaal: 
Elke dag 12:00 – 20:00 uur, ook op alle feestdagen.

Adres: Funenkade 7 1018 AL Amsterdam
Telefoon: 020 261 9801 
E-mail: info@brouwerijhetij.nl 

Bekijk de menukaart

Proeflokaal De Molenpeter