Proeflokaal de Molen

Proeflokaal de Molen, molen de Gooyer

Proeflokaal De Molen bevindt zich net als de brouwerij in het voormalige badhuis onder de molen aan de Funenkade. Het is alle dagen van het jaar (ook op feestdagen) geopend.

Maandag t/m donderdag van 14:00 – 22:00
Vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 22:00

Hunger und durst? Bier und wurst! Het Amsterdamse Feest in Oktober! Zaterdag 1 oktober 2022 zijn we daarom geopend van 15u tot 22u. Op die dag zullen er dus géén rondleidingen zijn, maar wel genoeg bier en gezelligheid 🍻 Kom je ook?

Het grootste deel van de verschillende bieren die we brouwen is hier van tap verkrijgbaar. Bestel het aan de bar en zoek een geschikt plekje om er met volle teugen van te genieten. In de zomer is ons grote terras met lange tafels daar zeer geschikt voor, in de winter is er ook nog behoorlijk wat ruimte tussen de betegelde wanden van het lokaal zelf.

Daarnaast bieden we een aantal snacks die prima samen gaan met een paar glazen bier: verse pinda’s van de Dappermarkt om de hoek, gekookte ijtjes, abdijkaas, droge worst van Brandt & Levie, grillworst van Wild van Wild, ossenworst van Slagerij de Wit en natuurlijk Skeapsrond van Boerderij Dikhoeve.

Openingstijden proeflokaal de Molen:

Maandag t/m donderdag van 14:00 – 22:00
Vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 22:00

Wij nemen geen reserveringen aan. First come first served.

Adres: Funenkade 7, 1018 AL Amsterdam
Telefoon: 020 261 9801 
E-mail: demolen@brouwerijhetij.nl 

Onze menukaart

Proeflokaal De Molen

Terras bij Proeflokaal de Molen

Proeflokaal De Molenpeter