Proeflokaal de Molen

Proeflokaal De Molen bevindt zich net als de brouwerij in het voormalige badhuis onder de molen aan de Funenkade. Het is alle dagen van het jaar  (ook op feestdagen) van 12:00 tot 20:00 uur geopend.

Het grootste deel van de verschillende bieren die we brouwen is hier van tap verkrijgbaar. Bestel het aan de bar en zoek een geschikt plekje om er met volle teugen van te genieten. In de zomer is ons grote terras met lange tafels daar zeer geschikt voor, in de winter is er ook nog behoorlijk wat ruimte tussen de betegelde wanden van het lokaal zelf.

Het draait hier natuurlijk vooral om het bier maar voor degenen die daar echt niet van houden schenken we ook rode wijn, witte wijn, appelsap en Dr. Jules: een verfrissende limonade.

Daarnaast bieden we een aantal snacks die prima samen gaan met een paar glazen bier: verse pinda’s van de Dappermarkt om de hoek, gekookte ijtjes, abdijkaas, droge worst, grillworst van Wild van Wild, ossenworst van Slagerij de Wit en natuurlijk Skeapsrond van Boerderij Dikhoeve.

Bij proeflokaal de Molen is het niet mogelijk om vooraf een reservering te maken. Voor een plekje binnen of buiten kun je je melden bij de host, die bewaakt de drukte en noteert je reservering aan de deur.  De host zal je ook gelijk wat controle vragen stellen, voordat je binnen of buiten plaats kunt nemen.

Binnen hebben we zeer beperkt plek maar we maken het terras tiptop in orde om jullie te ontvangen. Neem dus een warme trui mee, dan hou je het wat langer uit!

Openingstijden proeflokaal: 
Elke dag 12:00 – 20:00 uur, ook op alle feestdagen.

Adres: Funenkade 7 1018 AL Amsterdam
Telefoon: 020 261 9801 
E-mail: info@brouwerijhetij.nl 

Onze menukaart

Proeflokaal De Molenpeter