Proeflokaal ‘t Blauwe Theehuis

't Blauwe Theehuis in het Vondelpark

Proeflokaal ’t Blauwe Theehuis bevindt zich midden in het Vondelpark. Op ons zonovergoten terras kan je de hele dag terecht voor Amsterdamse gezelligheid, een goede kop koffie, heerlijke broodjes, pizza’s, gevarieerde snacks en vers getapte bieren van Brouwerij ’t IJ. Je kunt bij ons ook komen jeu de boulen of tafeltennissen, maar het draait natuurlijk om ons bier. Deze bruisende oase is de ideale plek om met vrienden samen te komen. En wat ons betreft gaat dat nog heel lang zo blijven.

Bezoek ons
Zo – wo:
10:00 – 22:00
Do – zat: 10:00 – 23:00

A: Vondelpark 5, 1071 AA Amsterdam
T: +31 (0) 20 235 7170
E:
blauwetheehuis@brouwerijhetij.nl
Voor reserveringen: reserveren.blauwetheehuis@brouwerijhetij.nl

Onze kaart 

 

 

 

 

Bekijk hier de allergenenkaart voor food en drank.

Reserveren
Reserveren is niet nodig, kom gezellig langs!

Beneden onder het overdekte gedeelte kun je reserveren voor lunch, diner en borrel met groepen tussen de 10 en 40 personen via de widget rechtsonder. Wil je met meer dan 40 personen komen? Bekijk alle mogelijkheden hier en stuur ons even een mailtje, dan nemen we samen jouw wensen en de mogelijkheden door en maken we er een feestje van!

Volg ons op Instagram

 

Jeu de boules
Zin om je vrienden of collega’s in te maken met een potje petanque op ons terras? Reserveer jullie baan via de mail of vraag ernaar bij de bar. Je eigen baan reserveren is kosteloos. Tot snel!

Proeflokaal ‘t Blauwe Theehuis is niet rolstoeltoegankelijk.

 
Proeflokaal 't Blauwe TheehuisIJshop