Ossenworst van slagerij de Wit

Slagerij de Wit is een kleinschalig, lokaal bedrijf dat door de kwaliteit van hun producten tot ver buiten de eigen buurt bekend is. We voelen ons daar op de een of andere manier mee verbonden. Die kwaliteit leverde De Wit naast een grote schare fijnproevende klanten ook een groot aantal onderscheidingen op. Een van de prijswinnaars is hun gerookte ossenworst. Dat heerlijke, rauwe, gerookte rundvlees valt niet alleen bij vakjury’s in de smaak en daarom verkopen wij het al jaren in ons proeflokaal. Omdat het zo heerlijk zacht van structuur is en zo’n eigen, uitgesproken smaak heeft. We zochten Erik Waagmeester op om in de slagerij zelf te zien hoe die bijzondere Amsterdamse ossenworst gemaakt wordt. Kijk even mee en aanschouw dat vakmanschap.

Ossenworst van slagerij de Witbrouwerijhetij
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *