Instagram |Tag je foto met #brouwerijhetij

🚲 De kratten en bellen zitten er bijna allemaal op. Net als Op díe Fiets. Tot de volgende zomer!

#brouwerijtij #leefmetjekopomhoog #opdiefiets
...

Speciale editie: ‘t Gouden IJ. Nu verkrijgbaar. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een goudblond bier. Met een stevige schuimkraag, 7,5% alcohol, het frisse fruitige van citrus en kruidige aroma’s. Zeer geschikt voor die gouden momentjes.

🥚Wie zoekt zal ‘m vinden in onze proeflokalen, de horeca door heel Nederland en bij Albert Heijn.

#brouwerijtij #leefmetjekopomhoog #ijbier
...

Nieuwe kleur IJ-trui! Want bij de zomer horen vrolijke kleuren, vinden wij. Misschien wat warm op het terras, maar als het in de avond afkoelt dan is deze trui er voor je.

Je kan `m vinden in de IJshop. #brouwerijtij
...

Vanaf deze vrijdag, iedere vrijdag tot en met 8 september: GARDEN, van @parallel.am. Vanaf 17:00u gratis entree tot de groene oase van de Tolhuistuin waar dj’s, lekker eten & drinken de ingrediënten zijn van wel een hele prettige start van het weekend. Daar hebben we zin in! Kom je ook genieten van een Calypso in de zon?

📍 Tolhuistuin, IJpromenade 2, Amsterdam-Noord
🗓️ iedere vrijdag vanaf 17:00u
Gratis entree
...

Nieuw: Berrie. Buitengewoon rebels én vrij onschuldig. Dit alcoholarme bier van 0,5% is aan de ene kant fris en fruitig door het toevoegen van framboos en aan de andere kant licht zuur en tegendraads.

Berrie is nu verkrijgbaar bij onze proeflokalen, Albert Heijn en we brengen ‘m ook snel naar de horeca #Brouwerijtij
...

Laat je fiets versieren met unieke IJ-tems! Op díe Fiets is de hele zomer te vinden op events en andere gezellige plekken. Koop een IJ-bier, en wij leggen je fiets in de watten, zodat je trouwe metgezel zich weer helemaal gezien, voldaan en vertroeteld voelt.

Je kan ons hier vinden (meer locaties maken we binnenkort bekend!)👇

Aanstaande zondag 11 juni op het Ledig Erf in Utrecht van 16:00 tot 20:00

TAPT Festival Utrecht 7 t/m 9 juli
TAPT Festival Den Haag Zaterdag 15 juli
TAPT Festival Amsterdam West 15 & 16 september

Meer over Op díe Fiets kan je vinden op onze website 🚲
...

Koningsdag en IJwit in blik maken een mooi paar #brouwerijtij #leefmetjekopomhoog ...

Dit was Eggshibition 2023 in Utrecht. Het dak van @vogelfreiplayground is net weer gemonteerd, nadat dit er zorgvuldig is af-gefeest tijdens Pasen. Het was een heerlijke opeenstapeling van lekker eten, goeie muziek, fijn gezelschap, PaasIJ in overvloed en prachtig bewerkte eieren. Veel dank aan alle kunstenaars, kabaalmakers en bingospelers. Wij genieten nog even na. Tot volgend jaar! #Brouwerijtij #Eggshibition ...

Het tweede Speciale Nummer van 2023 is er! Nummer 82, de Grape Ale. Grape Ales zou je kunnen zien als een hybride tussen bier en wijn. Met een bijzondere hopsoort, Nelson Sauvin, uit Nieuw-Zeeland. Misschien wel het beste nieuws uit Nieuw-Zeeland sinds Abel Tasman er per abuis tegenaan voer in 1642. Nu verkrijgbaar in onze proeflokalen, en bij een select aantal horecazaken en slijters.

Meer over de Grape Ale en al onze andere Speciale Nummers via de link in onze bio. #Brouwerijtij #Leefmetjekopomhoog
...

Eggshibition 2023! Op 8 april, bij @vogelfreiplayground in Utrecht. Bij Eggshibition 2023 staan 16 door Utrechtse kunstenaars beschilderde struisvogeleieren centraal, met muziek, gekkigheid en feest rondom. Wie zien we daar?

Praktisch: Eggshibition begint om 17:00u en we gaan door tot lekker laat. Gratis toegankelijk voor iedereen. VOGELFREI is heel snel te bereiken vanuit Utrecht centrum: 10 minuten fietsen van Neude, of 5 minuten lopen vanaf station Zuilen. Meer over Eggshibition via de link in onze bio. #eggshibition #brouwerijtij
...

Instagram |Tag je foto met #brouwerijhetijArne van Hoorn