Voor al onze vrienden in de horeca: Hulp nodig? Wij staan voor je klaar

Onze vertegenwoordigers helpen vanaf volgende week de horeca met het bezorgen van lunch/diner of het vervoeren van dingen. Voor al onze vrienden in de horeca: Hulp nodig? Wij staan voor je klaar.

Nu onze vertegenwoordigers het wat rustiger hebben de komende periode hebben we besloten om de horeca te gaan helpen met transport. Hiervoor hebben we bakfietsen, scooters, maar ook auto’s en 2 bussen beschikbaar.

In Amsterdam en omgeving hebben we 4 personen klaar staan om je helpen met het bezorgen van maaltijden. Misschien heb je een klein pakketje of moet je wat groots verhuizen?

Geen probleem, ook daar kunnen we je mee helpen.

Maar ook in de rest van het land hebben wij vertegenwoordigers werken, ook zij zullen zich de komende 2 weken met hun auto inzetten om de horeca te helpen met transporten. In eerste instantie doen we dit van 16 tot 30 november. Als blijkt dat hier veel behoefte aan is dan kunnen we de looptijd verlengen. Ondertussen kijken we verder of we ook op andere manieren onze vertegenwoordigers kunnen inzetten om de horeca in deze barre tijden te ondersteunen. Mocht je nog ideeën/suggesties hebben op dit gebied dan horen we het graag van je.

Kan je ondersteuning gebruiken stuur dan een mail naar wouter@brouwerijhetij.nl en laat weten waar je hulp bij nodig hebt. Wij reageren dan snel en kijken of je vraag tot onze mogelijkheden behoort.

Voor al onze vrienden in de horeca: Hulp nodig? Wij staan voor je klaarbrouwerijhetij
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *