IJtje voor Karweitje

Blauwe Theehuis Vondelpark

IJtje voor Karweitje Vondelpark

Het valt meteen op na een zonnige dag in het Vondelpark: de enorme hoeveelheid zwerfafval. Vanuit ons nieuwe proeflokaal, ‘t Blauwe Theehuis, willen we daar samen met de bezoekers van het park iets aan doen. Het plan heet IJtje voor Karweitje: vul een vuilniszak met afval uit het Vondelpark en verdien een drankje in ‘t Blauwe Theehuis.

Afval in het Vondelpark zorgt al jaren voor een hoop ergernis bij veel Amsterdammers. Daarom bieden wij bezoekers een helpende hand. Deze zomer kan iedereen een speciale vuilniszak ophalen bij ons nieuwe proeflokaal. Vul je hem met afval uit het park, dan staat daar natuurlijk iets tegenover.

Parkbezoekers die een volle vuilniszak inleveren, verdienen een drankje bij Proeflokaal ‘t Blauwe Theehuis. Een colaatje, appelsapje of een goed glas IJ-bier, bijvoorbeeld.

De vuilniszakken kun je ophalen en inleveren bij een speciaal punt bij Proeflokaal ‘t Blauwe Theehuis. Op zonnige dagen deelt de Afvalbakfiets door heel het park zakken uit. Bij die speciale bakfiets kun je volle zakken ook meteen weer inleveren. Samen met Renewi zorgt Proeflokaal ’t Blauwe Theehuis vervolgens dat het afval op de juiste manier verwerkt en gerecycled wordt.

Meer weten? Kijk dan even rond op onze landelijke campagne pagina voor dit project.

Opruimactie Vondelpark

Vuilniszakken Blauwe Theehuis

IJtje voor Karweitjebrouwerijhetij
2

2 comments on "IJtje voor Karweitje"

  1. Superrrrr initiatief!

  2. Jan Bergfeld on

    Fantastisch initiatief, het zwerfafval is een grote irritatie voor vele bezoekers. Mijn complimenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *