Proeflokaal ’t Blauwe Theehuis

‘t Blauwe Theehuis is ons nieuwste proeflokaal. Rond het begin van de zomer gaat het open en kun je midden in Amsterdams prachtige Vondelpark terecht voor een goed glas bier.

Om het schitterende terras van ’t Blauwe Theehuis als proeflokaal optimaal te benutten passen we de inrichting van het gebouw momenteel even aan. Aan dat bijzondere gebouw zelf verandert aan de buitenkant helemaal niets want het is een Rijksmonument. Maar het krijgt wel een likje verf zodat het er in het voorjaar weer fris uitziet allemaal.

Proeflokaal 't IJ Vondelpark

Net als in Proeflokaal de Molen in Amsterdam-Oost kan je hier straks natuurlijk terecht voor al onze bieren. Het Vondelpark wordt daarmee de ideale plek om met vrienden bier te komen drinken tussen het groen. Plek zat op dat enorme terras. Ook leuk: je kan in ’t Blauwe Theehuis straks ook wat blijven eten ‘s avonds. Het blijft niet de hele nacht open maar wel lang genoeg om met een lekker bordje en een goed glas bier de zon achter de bomen te zien zakken. Al bijna zolang als het Vondelpark bestaat is dit een plek waar mensen samenkomen om gezellig wat te drinken en wat ons betreft gaat het dat nog heel lang blijven.

Proeflokaal Vondelpark Amsterdam

Proeflokaal 't Blauwe Theehuis

.

.

Proeflokaal 't Blauwe Theehuispeter