Proeflokaal ‘t Blauwe Theehuis

Proeflokaal ’t Blauwe Theehuis is eindelijk open. Het duurde even maar dan heb je ook wat. Een flinke lik blauwe verf, een strak nieuw interieur en vrolijk passende parasols, onder andere. Iedereen is dus weer van harte welkom op dat prachtige terras in het Vondelpark. Je kan er komen jeu de boulen of een potje tafeltennissen maar het draait ook hier natuurlijk vooral om ons bier.

Net als in Proeflokaal de Molen in Amsterdam-Oost kan je hier ook natuurlijk terecht voor al onze bieren. Maar we brouwden ook een speciaal huisbier voor deze bijzondere plek: ’t Blauwe Theehuis pils. Het is een bier zoals je het wil hebben op een zonovergoten terras. Een toegankelijke pilsener, zacht maar toch heerlijk fris. Wil je er iets bij eten? We hebben een overzichtelijk maar gevarieerd snackmenu en serveren de heerlijke pizza’s al taglio van Renato’s. Proeflokaal ’t Blauwe Theehuis is een plek om uren te blijven hangen.

Beste café Vondelpark

Het Vondelpark wordt daarmee de ideale plek om met vrienden bier te komen drinken tussen het groen. Plek zat op dat enorme terras. Al bijna zolang als het Vondelpark bestaat is dit een plek waar mensen samenkomen om gezellig wat te drinken en wat ons betreft gaat het dat nog heel lang blijven. Wij hebben erg veel zin in deze zomer.

Openingstijden proeflokaal:

Ma t/m Zo 09:00 – 22:00 uur

Onze menukaart

Proeflokaal 't Blauwe Theehuispeter