Dutch Beer Challenge 2017

De Dutch Beer Challenge leverde ons dit jaar maar liefst drie medailles op

Dutch Beer Challenge 2017

De Nederlandse biermarkt wordt overspoeld met nieuwe bieren van eigen bodem. Daarmee rijst steeds vaker de vraag welke van die bieren de moeite van het aanschaffen waard zijn. Gelukkig is er de Dutch Beer Challenge.

Tijdens dat evenement buigen bierproevers met het nodige verstand van zaken zich over het uitdijende Nederlandse bieraanbod. Het kaf wordt daarbij van het koren gescheiden middels het aloude uitreiken van medailles.

Wij stuurden ook bieren in voor de laatste editie en die bleken de jury goed te bevallen. De Ciel Bleu Double IPA werd zelfs als beste onderscheiden in de categorie Double IPA. IJwit en Flink behaalden bronzen medailles in de categorie Witbier en Pale Ale.

De Flink scoorde waarschijnlijk zo goed vanwege het brouwsel naar aangepast recept dat we instuurden. Die aangepaste versie is in de loop van mei ook voor jullie beschikbaar.  

De Dutch Beer Challenge leverde ons dit jaar maar liefst drie medailles opDaisy Altelaar
2

2 reacties op "De Dutch Beer Challenge leverde ons dit jaar maar liefst ..."

  1. Kees Mensch on

    Een vraag: bestaat er ook bier van Brouwerij ‘t IJ met glas glas in kadoverpakking?

    • Brouwerij 't IJ on

      Jazeker. We verkopen cadeauverpakkingen met drie van onze bieren en een glas voor 8 euro. Met een beetje geluk op voorraad bij de betere slijter. Anders sowieso bij ons proeflokaal onder de molen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.