Aan al het goede komt een IJnde

De dagen worden korter, donkerder en kouder. Een teken dat het jaar op zijn einde loopt. De doorgewinterde IJ-liefhebber weet precies wat dit betekent: IJndejaars! IJndejaars is het feestelijke winterbier dat we al sinds 1987 iedere november brouwen, speciaal voor de donkere feestmaanden december en januari. IJndejaars is een stevig, amberkleurig bier met een alcoholpercentage van 9 procent. Dankzij de verwarmende geuren van sinaasappelschillen en zachtgeroosterde mout laat dit bier zich uitstekend drinken op donkere winteravonden.

IJndejaars is verkrijgbaar in ons proeflokaal en de betere slijterij zolang de voorraad strekt. Ben je iets té enthousiast geweest en heb je na de feestdagen nog wat flesjes IJndejaars over? Geen probleem, IJndejaars is onder de juiste omstandigheden, koel en donker, jarenlang te bewaren en smaakt ook buiten de feestdagen om enorm goed.

Prettige winter.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes uit onze brouwerij? Schrijf je dan nu in voor onze maandelijks nieuwsbrief en mis niks.

Aan al het goede komt een IJndebrouwerijhetij
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *