Proeflokaal de Molen, molen de Gooyer

Vacature: Bierliefhebber als medewerker van Proeflokaal & Café

Op de grens tussen stadsdeel Oost en Centrum ligt de allermooiste brouwerij van Amsterdam met bijbehorend proeflokaal en café. Bij Proeflokaal de Molen kunnen mensen de hele week terecht voor een heerlijk glas bier, lekkere borrelhappen en zelfs een rondleiding door de brouwerij! Bij Café Struis serveren we naast alle IJ-bieren  ook goede koffie, een bescheiden lunch en kunnen mensen terecht voor verjaardagen, feesten en partijen.

Zowel binnen als buiten is er voor iedereen altijd plek; zomers is het heerlijk vertoeven onder de platanen op het terras en in de winter is het binnen ontzettend knus. In het proeflokaal en het café vind je een fijne mix van dagelijks terugkerende vaste gasten, dagjesmensen en wereldreizigers. Allen hebben ze één ding gemeen: liefde voor een goed glas bier.

Wij zijn opzoek naar een bierliefhebber die er bewust voor kiest om bij Brouwerij ’t IJ te werken. We maken geen onderscheid in runners, bar- of keukenpersoneel. Na een paar inwerkdagen zul je al deze functies op één dag uitvoeren. Je werkt bij Proeflokaal de Molen, maar ook bij Café Struis. Dit kan zelfs op een dag wisselen. Zo houden we het werken uitdagend en is iedereen overal inzetbaar.  We zijn dus opzoek naar mensen die van aanpakken houden, een hoog werktempo kunnen hanteren en bereid zijn om nieuwe dingen te leren.

Horecaervaring is mooi meegenomen, maar laat een gebrek hieraan je er niet van weerhouden om te solliciteren. Het belangrijkste is dat je interesse in en liefde voor bier hebt; we brouwen bij het proeflokaal namelijk (bijna) alle bieren zelf. Dit doet onze brouwer, maar we helpen af en toe wel een handje. Naast het perfect leren tappen van een goed glas bier leren we je ook vlot in de keuken werken, hoe je 30 glazen in één keer meeneemt en de beste koffies zetten in ons café.

Klinkt bovenstaande alsof het bij je past en ben je opzoek naar een leuke baan voor in ieder geval deze zomer? Solliciteer dan direct via dit e-mail adres: demolen@brouwerijhetij.nl en dan nemen wij binnenkort contact met je op!

Vacature: Bierliefhebber als medewerker van Proeflokaal & Cafépeter
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *