Eggshibition wordt nog uitbundiger

Op 30 maart 2024 is Eggshibition terug, dit keer nog groter en uitbundiger. We starten om 14.00 uur met nog meer Utrechtse kunstenaars en nog meer muziek, spektakel, gekkigheid en PaasIJ.

Bij deze kunstzinnige expositie staan dertig, door Utrechtse kunstenaars, beschilderde struisvogeleieren centraal.* Zij zullen speciaal voor deze expositie een struisvogelei onder handen nemen. Daarnaast is er een ei beschikbaar voor studenten en pas afgestudeerden van de creatieve opleidingen in Utrecht door middel van een open call. Zo krijgt jong talent de kans om zichzelf op een mooi podium te presenteren. 

Aansluitend is het vanaf 22.00 uur feest in de NAR en daar gaat het door tot in de vroege uurtjes. Iedereen met een voorliefde voor kunst, muziek en lekker bier is welkom. De toegang voor het dagprogramma is gratis. Kortom, dé plek om je paasweekend goed te beginnen!

We zijn trots om ook dit jaar weer de handen ineen te slaan met VOGELFREI en NAR en samen het voorjaar te vieren.

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 30 maart 2024
Tijden: 14.00-22.00 uur (expositie, muziek, feest en bier), 22.00-04.00 uur (afterparty)
Locaties: VOGELFREI, Havenloods terrein, NAR Café der Kunsten
Toegang: gratis tot 22.00 uur

*Bevestigde namen voor deze editie zijn: Wim Hooghwinkel, Marjolijn Witte, Michiel ten Bokum, Lou Vos, Thijs Vogel, Cecilia Rebergen, Jop Vissers Vorstenbosch, Hans Dillesse en Marin Hondebrink.

Eggshibition wordt nog uitbundigerpeter
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *