op die fiets

Op die fiets 2023

In de stad doen we alles op de fiets. We brengen de kinderen ermee naar school, we beladen ‘m met boodschappentassen en een doosje bier en racen er dagelijks mee naar kantoor of werkplaats. Lekker dus hoe die fiets ons leven zoveel fijner maakt. Hoog tijd om ‘m daarvoor dus eens hartelijk te danken. 

Brouwerij ’t IJ komt naar je fiets toe in de lente en zomer van 2023. En we nemen een krat vol bedankjes mee, zodat hij zich weer helemaal gezien, voldaan en vertroeteld voelt. Onze fietsenmakers komen in de komende maanden naar onderstaande events en terrassen toe om je stalen ros heerlijk in de watten te leggen met één of meerdere items die passen bij jouw rijwiel: een nieuwe bel, een fietskrat, snelle stickers … of één van de andere items die onze jongens en meiden bij zich hebben.

Dus klim op je tweewieler en trap snel naar een plek bij jou in de buurt: 

UTRECHT
24 maart 2023 – Lentebock Festival – vanaf 16:00u.

De rest van de locaties maken we binnenkort bekend. Volg ons op Instagram en mis geen update!

op die fiets

op die fiets

op die fiets

op die fiets

Op die fiets 2023peter
17

17 reacties op "Op die fiets 2023"

 1. Was top geregeld in Utrecht afgelopen zondag. Mijn Roetz fiets is nog Amsterdamser geworden.
  Bedankt!

 2. Super leuk dat jullie komend weekend in Utrecht zijn. Ik neem aan dat de items wel geld kosten. Hebben jullie een prijslijst, dan kan ik kijken of dat te doen is voor me.

 3. Super leuk zeg! Lijkt mij erg cool om mijn fiets op te pimpen met items van brouwerij ‘t ij , mijn favoriete biermerk! Jullie komen helaas niet in Leeuwarden zie ik. Kan ik deze leuke items ook op een andere manier bemachtigen?

 4. Kan je alleen de fiets laten pimpen of ook laten maken? Bv een ketting strakker laten zetten. Er staat nl dat er fietsenmakers komen. 😉

  • brouwerijhetij on

   Haha, je kunt het allicht proberen, de ene fietsenmaker is handiger dan de andere maar waarschijnlijk zijn ze net wat te druk met fietskratten bevestigen 😉

 5. Nathalie Heldoorn on

  Lijkt me heel erg leuk, moet ik hier een kaartje voor kopen en zo ja hoe veel kost het en moet dat vooraf of ter plekke? Bedankt alvast voor de informatie.

  • brouwerijhetij on

   Hoi Nathalie, wanneer je naar een TAPT festival gaat, betaal je daarvoor entree, meer info op hun site. We gaan ook het land door bij toffe café’s, dan hoef je he-le-maal niks te betalen!

 6. Wat zijn de kosten hier van?

  • brouwerijhetij on

   Hoi Mies, wanneer je naar een TAPT festival gaat, betaal je daarvoor entree, meer info op hun site. We gaan ook het land door bij toffe café’s, dan hoef je he-le-maal niks te betalen!

 7. Hee!
  Zou dit in Utrecht op het terrein van TAPT zijn? Ik weet namelijk niet of ik daar met mijn fiets op kan komen.. of mogen we met onze fietsen voor het pimpen het terrein op?

  • brouwerijhetij on

   Hoi Roos! Ja, is op het terrein van TAPT! Kaartje kopen dus … is een tof event. Anders wachten tot we een keer in het centrum van Utrecht zijn deze zomer …

 8. Tof Juliana park Utrecht ga ik jullie proberen te vinden 🙂🚲💞

 9. Super leuke actie.!!
  Lijkt mij leuk zo’n kratje kan mijn hertog Jan kratje van mijn ebike af.!!

  Alleen krijg ik dan mijn operatie, als jullie in Utrecht zijn

 10. Eduard van Dijk on

  Goedemiddag, ik vind die fietsbel echt mega cool en ik zou er heel graag een willen bemachtigen! Ik kan hem niet vinden in de webshop, is er nog op een andere manier aan te komen?

  • brouwerijhetij on

   Hoi Eduard, we reizen komende maanden door het land met onze actie “Op díe Fiets”. Hou de site in de gaten, op die plekken kun je je fiets lekker laten pimpen met ‘t IJ!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *