PaasIJ’tjes zoeken

PaasIJ, onze voorjaarsklassieker is nu enige tijd verkrijgbaar. En als wij de Instagram-hashtag #PaasIJ mogen geloven vloeit hij rijkelijk en zit de voorjaarstemming er al goed in. PaasIJ is een IJ is om elk voorjaar weer gretig naar op zoek te gaan, zo ook dit jaar. Traditiegetrouw kun je bij De Ceuvel in Amsterdam-Noord en De Ruyschkamer in Amsterdam-Oost weer op zoek naar onze voorjaarsklassiekers.

 

De Ceuvel

Het wordt haast een traditie, PaasIJ’tjes zoeken rondom De Ceuvel op een voormalige scheepswerf in Amsterdam-Noord. Je bent welkom vanaf 11.00 uur en het duurt tot 14.30. Voor de kinderen zijn er paaseitjes verstopt en voor de grote kinderen liggen er her en der PaasIJ’tjes verspreid over het terrein. Deze smakelijke zoektocht wordt afgesloten met een uitstekende paasbrunch, check de Facebookpagina voor de details.

De Ruyschkamer

Mocht je drang om PaasIJ’tjes te zoeken na De Ceuvel nog niet gestild zijn, dan kun je direct door naar De Ruyschkamer voor een tweede ronde. De Ruyschkamer is misschien wel het gezelligste geheimpje van Amsterda-Oost en op Eerste Paasdag nodigen zij jullie uit om Paasij’tjes te komen zoeken. Het motto van De Ruychkamer is: ‘Eén IJ is geen IJ’ dus voor elke twee PaasIJ’tjes die je vindt, mag je er eentje gratis opdrinken. Dit alles onder het genot van pizza en live muziek, klinkt niet verkeerd hè? Je bent vanaf 15.00 uur welkom en het festijn zal tot zo’n 23.00 uur doorgaan. Bekijk de Facebookpagina voor meer informatie.

Ben jij niet in de gelegenheid om één van deze smakelijke zoektochten bij te wonen? Geen nood, PaasIJ is nog steeds vollop verkrijgbaar in lokale slijter, supermarkt, horeca en natuurlijk gewoon in ons proeflokaal.

Fijne pasen.

PaasIJ'tjes zoekenbrouwerijhetij
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *