Geniet & Geef bier voor Kika

Geniet & Geef 2018: ons bier voor KiKa

Deze week lanceren we ons Geniet & Geef-bier, een speciaal bier voor Kika, Stichting Kinderen Kankervrij. De winst van de verkoop van dit bier komt volledig ten goede aan de strijd tegen kinderkanker. Het initiatief is het resultaat van een samenwerking tussen KiKa en bierdistributeur Bier & Co. Voorgaande jaren brouwden gerenommeerde collega-brouwers dit speciale bier, dit jaar zijn wij gevraagd en daar zijn we erg trots op.

Viergranen-blond
We hebben er een smaakvol viergranen-blond van 6,2% voor gebrouwen. Het is een echt IJbier geworden: stevig maar fris en goed doordrinkbaar. Gerst, rogge, haver en spelt zorgen voor een fantastisch gelaagd karakter, vol kruidige aroma’s en een hint vanille. De afdronk is licht tintelend dankzij de zachtbittere hop. Kortom een schitterend blond bier, vol van smaak en zeer goed doordrinkbaar.

Zo’n 170 cafés schenken het dit jaar en zamelen zo geld in voor de strijd tegen kinderkanker. De deelnemende cafés zijn voor iOS-gebruikers makkelijk te vinden met een speciale app die gratis te downloaden is. Daarnaast ligt het Geniet & Geef-bier dit jaar ook weer bij Albert Heijn en de Mitra-slijterijen.

Presentatie
Komende donderdag om 18.00 uur presenteren we Geniet & Geef-bier van 2018 bij ‘t Blauwe Theehuis, ons nieuwe proeflokaal in het Vondelpark. Tv-presentator Art Rooijakkers zal daar de eerste doos met 24 flessen van dit speciale bier veilen.

Kom langs, geniet als eerste van dit bijzondere bier en steun het goede doel. Dat kan vanaf morgen 18.00 uur natuurlijk ook bij ons proeflokaal onder de molen en bij al die andere cafés die meedoen.

Geniet & Geef 2018: ons bier voor KiKabrouwerijhetij
3

3 comments on "Geniet & Geef 2018: ons bier voor KiKa"

  1. Waar zijn de flesjes in Almere te koop ?

  2. graag doet Sterk amsterdam ook mee!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *