Divers buurtfeestje: Food Night in de Javastraat

FOOD NIGHTposter def

Het is één van de kleine, recente wonderen van Amsterdam-Oost. Na jaren lang angsvallig gemeden te zijn door eenieder die er niet woonde, is de Javastraat opeens een hoofdstedelijke hotspot. Het is er sinds kort een hip, multicultureel gebeuren. Een beetje wat de organisatie van Food Night voor ogen stond toen ze jaren geleden begonnen met hun jaarlijkse culinaire evenement dat de Indische Buurt op de kaart moest zetten.

Negen jaar later is Food Night een evenement met een groeiend aantal partners. Dit jaar sluiten wij ons daar ook weer bij aan. Dat betekent dat je naast muziek en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld ook voor lekker bier op de goede plek bent op de komende Food Night. Die vindt plaats op zaterdag 3 september en gaat dan om drie uur ‘s middags van start en het feest gaat tot middernacht door.

Ons bier wordt door de organisatie getapt en bij Walter’s – The Walter Woodbury Bar hebben ze voor de gelegenheid ook veel van ons beschikbaar. Maar de Javastraat zou de Javastraat niet zijn als het bieraanbod niet net zo divers zou zijn als de rest van het programma. De leveranciers van Bier & Co en de biertruckers van de Tapruijters zorgen dat er ook op het gebied van speciaalbier aangenaam veel te kiezen is.

Via de Facebook-pagina van Food Night blijf je het beste op de hoogte van wat er allemaal staat te gebeuren.

Divers buurtfeestje: Food Night in de JavastraatDaisy Altelaar
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *