Pick-up Zatte Tripel

Zatte Tripel XXL: Voor iedereen die een goed cadeau zoekt voor de Feestdagen.

Brouwerij ’t IJ helpt graag waar ze kan. Bij een goed cadeau voor iedereen die je lief is bijvoorbeeld. Een flink grote fles Zatte Tripel (75cl) klinkt ons als een top idee. Vol van smaak en toch zo’n fijne eigenzinnige doordrinker. Die brouwen we al sinds 1985, dus een goed beproefd succes.

Die moet je hebben dus. En dat kan, want op 11 december organiseren we een Zatte Tripel Pick-up. De XXL flessen zijn €3,50 per stuk en af te halen bij De Bierwinkelier in Utrecht. Koop meteen een doos voor je vrienden (6 stuks), en krijg er een Zatte Tripel t-shirt bij cadeau. Die geef je natuurlijk niet weg, maar draag je lekker zelf.

Zatte Tripel Pick-up
Zaterdag 11 december
10:00 – 18:00u
De Bierwinkelier – Utrecht

Pick-up Zatte Tripelbrouwerijhetij
7

7 reacties op "Pick-up Zatte Tripel"

 1. Herman Norbart on

  Leuke actie, ik ga er een motortochtje van maken, kijken of er nog een paar flesjes te krijgen zijn en zo niet dan is er vast wel iets anders te drinken, gezellig en tot morgen.

 2. Kunnen jullie 12 flessen voor ons reserveren zodat we niet voor niets komen?

  • brouwerijhetij on

   Hi Marco, we kunnen het helaas niet gaan reserveren. We hebben 2 pallets klaar staan, dat is volgens ons zeker genoeg. Gezellig zien we jullie zaterdag 😉

 3. “ De XXL flessen zijn €3,50 per stuk en af te halen bij Proeflokaal de Molen.” staat hierboven. Maar elders staat 5,- Wat kosten ze nou??

 4. Ik heb eenmaal het café bezocht in het kader van een ludieke collega uitje. Samen met een collega liep ik niets vermoedend ‘t IJ brouwerij café binnen. Door het barpersoneel heeeeeel duidelijk uitgelegd dat zij nog niet open waren. Voor ons niet waarneembaar, maar de boodschap was meer dan duidelijk. Ik ga er nooit meer heen wat een … service en gastvrijheid. Gast vrijheid; struisvogel politiek Kop in het zand.

  • brouwerijhetij on

   Dag Toon, als we dicht zijn zijn we dicht. Ook voor een ludiek collega uitje. Kan verwarrend zijn dat wij pas om 14.00 uur open gaan, maar dat is al zo sinds 1985.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *