Pick-up giro 555

Bier pick-up voor Giro 555

Zoals jullie ongetwijfeld niet is ontgaan gebeuren er op dit moment hele nare dingen in Oekraïne. We willen graag iets doen en hebben daarom besloten een bier pick-up te organiseren. De gehele opbrengst (25 euro per doos) gaat naar Giro 555.

We hebben twee specials voor jullie klaar staan: Chinook en Fruity Tangerine IPA. Dit zijn de laatste dozen dus zorg dat je er op tijd bij bent. In elke doos zitten 24 bieren die normaal gesproken rond de 2,20 per stuk verkocht worden. Zaterdag mag je ze meenemen voor 25 euro per doos.

Chinook is een heerlijk amber/rood bier met een volle zachte smaak door het gebruik van pale ale- en ambermout met een verfrissende afdronk.
Fruity is een zomerse IPA met een heerlijk fruitig karakter door de berg mandarijnen die we er aan hebben toegevoegd.

Kortom, doneer aan Giro 555 en neem een goede doos bier mee naar huis. De pick-up is bij onze brouwerij aan het Zeeburgerpad 55. Tussen 12:00 en 15:00 zien we jullie graag verschijnen. Tot zaterdag!

Pick-up Chinook & Fruity
Zaterdag 19 maart
12:00 – 15:00 uur
Zeeburgerpad 55, 1019AC  Amsterdam

Let op, er kan alleen gepind worden.

Bier pick-up voor Giro 555brouwerijhetij
1

1 comments on "Bier pick-up voor Giro 555"

  1. Prachtige actie van jullie! Heb 2 doosjes opgehaald zaterdag en ik hoop dat nog veel anderen dat ook gedaan hebben zodat jullie een mooi bedrag over kunnen maken.
    Dank voor dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *