welkompeter

About the brewery

biri brouwerij 't IJ

Biri - Tropical Lager

This season we celebrate summer mainly in our own country. The Netherlands is a more than fine country, so we don't mind that. Especially because we have Biri.

Read more... 0 Comments

Brouwerij 't IJ and Brandt & Levie brew sausage together

Brouwerij 't IJ and Brandt & Levie brew sausage together. Today we are launching a dry sausage together with the sausage makers Brandt and Levie.

Read more... 0 Comments

Brouwerij 't IJ proeflokaal de Molen

Vacature Category Development manager E-commerce retail

We zoeken een Category Development manager om enerzijds een e-commerce plan voor de retail te maken, te implementeren en te laten groeien. Voor ons is dit hét kanaal om onze bieren in Nederland te verkopen. Anderzijds werk je mee aan de algemene retail strategie door onze data te analyseren en acties te bedenken om onze positie op het bierschap te versterken.

Read more... 0 Comments

biertentoonstelling amsterdam museum

't IJ in het Amsterdam Museum

Amsterdam, stad van bier en brouwers is de nieuwe tentoonstelling in het Amsterdam Museum.

Read more... 0 Comments

't IJ van de Duvel

SOCIAL MEDIA STAGE BROUWERIJ ‘T IJ / DUVEL / CHOUFFE / VEDETT & LIEFMANS

We zijn op zoek naar een stagiair social media. Tijdens deze stage denk je mee over de online uitstraling van Brouwerij ‘t IJ, Duvel, La Chouffe, Vedett & Liefmans.

Read more... 0 Comments

Vacature Financieel medewerker (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige financieel medewerker voor ons kantoor in Amsterdam. Sinds kort bezetten we samen met Duvel Moortgat Nederland een nieuw en ruim kantoor, op steenworp afstand van de brouwerij en Proeflokaal De Molen.

Read more... 0 Comments