Café Struis opent 21 september

Café Struis is een nieuwe ontmoetingsplek bij Brouwerij ‘t IJ in Amsterdam Oost. Het is een fijn café voor de buurt – met terras en een goed glas bier. Op 21 september gaan we open, kom je mee proosten?

In 1985 dronk men in de kelder van de brouwerij wel eens een fles bier die daar lag opgeslagen. Een jaar later verhuisde dat moment naar de begane grond waar ook een oude jukebox werd geplaatst. Iedere vrijdagmiddag was de brouwerij open voor omwonenden en bedrijven uit de buurt. Dat gevoel leven we na bij Café Struis. Hier drink je in de ochtend een kop koffie bij je krantje of sluit je de dag af in de late avond. Daartussen doet Struis waar ze het allerbest in is: jou voorzien van alle bieren uit haar repertoire.

Pal naast Proeflokaal De Molen
Het café vind je onder Molen De Gooyer, naast Proeflokaal De Molen. De bierflessencollectie die tentoongesteld wordt in het proeflokaal zal ook hier te zien zijn. Zo voelt het gelijk als thuis.

Eén wand is gereserveerd voor een verzameling struisvogeleieren die in de loop der tijd steeds kleurrijker zullen worden. Telkens neemt een kunstenaar een nieuw ei onder handen. Def P, Michiel Romeijn, Aukje Dekker en enkele anderen deden al hun bijdragen. Het wordt een bonte verzameling kunstige eieren.

Openingstijden Café Struis
Vrijdag van 16:00 – 21:00
Zaterdag en zondag van 14:00 tot 20:00

Wil je graag buiten onze openingstijden langskomen met een groep? Stuur een mail naar reserveren.struis@brouwerijhetij.nl 

Café Struis opent 21 septemberbrouwerijhetij
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *