Retouren producten IJshop

Iets terugsturen? Ja dat kan.
Je rekent er natuurlijk niet op – en wij al helemaal niet – maar het zou toch kunnen dat je een bestelling om wat voor reden dan ook retour wil sturen. Wat die reden ook is, je mag hem tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen annuleren. Daarna heb je nog eens 14 dagen om je bestelling weer onze kant op te sturen.

Hoe werkt terugsturen?
Dat terugsturen werkt heel eenvoudig. Via www.brouwerijhetij.nl/ijshop-retouren kan je met een paar klikken zelf een retourorder aanmaken. Weinig werk, want de meeste gegevens hebben we natuurlijk al. Het systeem toont je vervolgens waar je de bestelling het beste in kan leveren. Wij betalen de kosten voor de terugreis dus het enige wat je verder hoeft te doen is je bestelling bij het postkantoor afgeven. Krijgen wij het vervolgens in goede staat weer terug, dan maken we het gehele aanschafbedrag naar je over.

Ik had eigenlijk iets anders moeten bestellen… Kan ik nog ruilen?
Heb je toch nét de verkeerde keuze gemaakt en wil je je bestelling ruilen voor iets anders? Dan is het bovenstaande ook van toepassing. Je volgt de gewoon de stappen van het retourneren. Is het product nog in verkoopbare staat, dan krijg je van ons je geld teruggestort en kan je daarmee weer iets anders bestellen.

Help! Ik een verkeerd adres ingevuld… Komt dit nog goed?
Als je er op tijd bij bent wel. Stuur zo snel mogelijk na ontdekking even een mailtje naar ijshop@brouwerijhetij.nl. Lezen we dat op tijd, dan maken we administratief alsnog allemaal in orde.

IJshop retour adres
Brouwerij ‘t IJ
Cruquiusweg 98W
1019 AJ Amsterdam

Retouren IJshoppeter