biri brouwerij 't IJ

Biri – Tropisch en uitermate fris

Dit seizoen vieren we de zon vooral in ons eigen land. Nederland is een meer dan prima land, dus vervelend vinden we dat niet. Zeker omdat we Biri hebben.

biri

Biri werd oorspronkelijk gebrouwen voor Waterkant, een Amsterdams stukje Suriname. Een plek die zelfs in de Hollandse winter nog tropisch aan kan doen. In de zomer kan je er tussen knap publiek urenlang bootjes kijken. We brouwden de ideale tropische lager om zo’n terrasdag aan het water verder te veraangenamen.

Biri is een uitermate frisse lager, gebrouwen met mais. Dat maakt hem ontzettend doordrinkbaar en het percentage van 4.7 maakt dat je nog best even wat langer in het zonnetje kan blijven zitten. Aan de kade smaakt ie goed maar ook daarbuiten blijkt ie het uitstekend te doen. Deze lichte dorstlesser is verkrijgbaar in de supermarkt én wordt geserveerd bij je favoriete café.

biri brouwerij 't IJ

Biri - Tropisch en uitermate frisbrouwerijhetij
8

8 comments on "Biri – Tropisch en uitermate fris"

 1. Super bier voor deze temperatuur.
  Ik ben super blij hoop dat het nog lang verkrijgbaar is.
  Hoe kom ik aan een parasol van BIRI?

 2. Ik drink vrijwel nooit, nu een warme dag en dacht hmm lekker biertje mee bij de boodschappen… Zo! Verrassend lekker! Ik ga er nog een paar halen voor visite om te proberen 🙂 Proost!

 3. ongelooflijk lekker bier!

 4. Biri is gewoon een waanzinnig lekker biertje en vrolijkt je meteen op als je naar het flesje kijkt! Ons nieuwe huisbiertje😁👍🥳

  • brouwerijhetij on

   Ha wat leuk Leonie. Dank voor je compliment en te gek dat het jullie nieuwe huisbier is. Zet ‘m maar weer goed koud want het wordt weer tropisch de komende dagen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *