Homepeter

Over 't IJ

Een frisse en fruitige verschijning

We hadden weer ‘ns zin in iets anders. Daarom staken we onze geliefde Calypso in een nieuwe jas en maakten we het recept nog frisser en fruitiger.

Lees meer... 0 reacties

Jeu de boules toernooi bij ’t Blauwe Theehuis - zaterdag 20 juli

Zet zaterdag 20 juli in je agenda! Voor de vierde keer op rij vanwege ’t succes: jeu de boules op het zonovergoten terras van ’t Blauwe Theehuis, midden in het Vondelpark. 

Lees meer... 4 reacties

Win een gezellige buurt met een BuurtBankje

Koop onze bieren in je supermarkt, maak kans op een Buurtbankje en leer je buren beter kennen! Op een BuurtBankje ontmoet je alle bewoners die een buurt rijk is. Het is een bankje op je stoep of in je straat die je zelf plaatst en door alle buurtbewoners gebruikt mag worden. Zo leer je, je buren beter kennen, voelen mensen zich meer thuis in de buurt en kijk je wat vaker naar elkaar om. Iets voor de buurt betekenen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Lees meer... 0 reacties

EGGSHIBITION 2024: BIGGER, BETTER, BONTER

Op zaterdag 30 maart vond de 4e editie van Eggshibition plaats bij VOGELFREI, het creatieve bolwerk van de Havenloods in Utrecht. 15 Utrechtse kunstenaars lieten hun creativiteit los op 15 struisvogeleieren, wat de totale collectie tot over de 50 brengt! Bij elk ei dat in de dagen voorafgaand aan het event binnen kwam stonden we opnieuw versteld. Elke creatie was weer een cadeautje. De expositie op de zaterdagmiddag werd snel gevolgd door een uiteenlopend programma van bijzonder entertainment tot in de late uren. Met een goed glas PaasIJ in de hand was het wederom een topfeest.

Lees meer... 0 reacties

Vrijwit wint de Untappd Community Awards

Vrijwit was in 2023 het best beoordeelde alcoholarme tarwebier volgens de Untappd Community. Leuk, vooral omdat de drinker heeft gekozen. Via de mobiele app van Untappd kunnen gebruikers de bieren die ze drinken inchecken en beoordelen en dit delen met hun vrienden. Voor de awards werden de bieren gerangschikt op stijl op basis van hun gemiddelde waardering gegeven door gebruikers in het kalenderjaar 2023. Vrijwit kreeg een totaalscore van 3077. 

Lees meer... 1 reactie

Daar issie: New England IPA van 't IJ

Op veler verzoek; een New England IPA (NEIPA). En natuurlijk zouden we 't IJ niet zijn als we 'm niet NIJPA zouden noemen. New England IPA is een relatief nieuwe bierstijl met lekker veel hop en is in tegenstelling tot een IPA niet bitter, maar behoorlijk fruitig.

Lees meer... 1 reactie