Rondleiding door de brouwerij

Elke vrijdag, zaterdag en zondag verzorgen we om 15:30 uur een rondleiding in het Engels en om 16:00 een rondleiding in het Nederlands. Die vinden plaats in onze brouwerij aan de Funenkade. We vertellen je kort iets over de roemruchte geschiedenis van onze brouwerij en leggen je de rol van water, mout, hop en gist binnen het brouwproces uit.

Inschrijven kan aan de bar op de dag zelf, reserveren is niet mogelijk. De rondleiding duurt zo’n 20 minuten en kost
€ 6,50 per persoon, inclusief een biertje. Omdat er maximaal 20 mensen per rondleiding mee kunnen, is het raadzaam om ruim  op tijd aanwezig te zijn.

Het is wel mogelijk om een privé-rondleiding te reserveren. Die kost €65 (excl. bier) en dan mag je tot 20 mensen meenemen. Deze starten van maandag tot en met donderdag om 18:00 of om 19:00 uur, op zaterdag en zondag om 14:30 uur. Het is niet mogelijk om rondleidingen op een vrijdag te reserveren. Stuur voor vragen en reserveringen een mailtje naar rondleiding@brouwerijhetij.nl. Reserveer op z’n minst een week van tevoren, dan kunnen wij tijdig iemand strikken om jullie rond te leiden.

Heb je een café of restaurant dat ons bier schenkt en wil je graag een keer met het personeel een kijkje komen nemen in onze brouwerij? Neem dan contact met een van onze vertegenwoordigers of mail even naar info@brouwerijhetij.nl. Dan regelen we wat.

Wegens een groot aantal slechte ervaringen is het helaas niet langer mogelijk om in het kader van een vrijgezellenfeest een rondleiding bij ons te boeken.

Kosten rondleiding

Individuen 
Vrijdag / zaterdag  / zondag
15:30 uur – Engels
16:00 uur – Nederlands
Prijs per persoon: € 6,50 (incl. 1 bier)

Privé-rondleidingen (tot 20 personen):
Maandag tot en met donderdag
18:00 of 19:00 uur – reserveren
Zaterdag & zondag

14:30 uur – reserveren
Prijs per groep: € 65,- (excl. bier)

DE BROUWERIJ AAN DE FUNENKADE
Rondleidingenpeter