Zomer voor de deur, nieuw bier op de tap!

Het zal je niet ontgaan zijn dat de winter zijn laatste stuiptrekkingen vertoont. Er is geen ontkomen aan, het voorjaar hangt in de lucht! Om dit heugelijke feit met jou te vieren hebben we goed nieuws: niet één maar twee nieuwe bieren! 

Solij

Maak allereerst kennis met Solij, een frisse, romige maislager met een licht bittertje. Het relatief lage alcoholpercentage van slechts 4,7 procent maakt dat Solij uitstekend doordrinkt en een perfecte dorstlesser is voor op warme zomerdagen. In tegenstelling tot onze andere bieren, is Solij een bier van lage gisting. Kortom, perfect bier voor op een zonovergoten terras!

Paradijs 

Minstens net zo smakelijk is Paradijs. Een zachte tripel die we brouwden met de nodige extra’s. We voegden er paradijszaad aan toe, een pittig neefje van de zwarte peper. Dat wordt vaak gebruikt om gerechten een warme, friszure en pikante smaak mee te geven en zorgt hier voor een vol, kruidig karakter. Een beetje gember zorgt voor een hint van tropische frisheid, terwijl de toegevoegde curaçaoschillen, die ook in de Curaçao-likeur gebruikt worden, voor een licht bitter zuurtje zorgen.

Beide bieren zijn exclusief verkrijgbaar in ons proeflokaal en zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Wil jij niks rondom onze brouwerij missen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan sturen wij je eens per maand onze digitale flessenpost. 

Zomer voor de deur, nieuw bier op de tap!Brouwerij 't IJ
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *