Vacature bar Brouwerij 't IJ

Vacature: RUNNER Proeflokaal de Molen

Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste, flexibele Runners die ons team komen versterken. Op ons drukke terras sta je de gasten vrolijk te woord en zorg je ervoor dat alles schoon en netjes blijft. Je hebt oog voor detail, zodra jij een leeg glas ziet ga je erop af en je haalt regelmatig een doekje over de tafels. Je bent dus lekker druk in de weer. Ben jij 16 jaar of ouder, solliciteer dan direct door te mailen naar: demolen@brouwerijhetij.nl

Vacature: RUNNER Proeflokaal de MolenBrouwerij 't IJ
49

4 reacties op "Vacature: RUNNER Proeflokaal de Molen"

 1. Liam Schoen on

  Hoi het ij
  Ik wil graag jullie team komen versterken als runner in het molen terras
  Ik heb ervaring in de horeca. En ben 22 jaar. En ik kan meteen beginnen
  Liefst zo snel mogelijk

  Ik hoor graag van u
  Liam Schoen

 2. Ik zoek een horeca baantje voor komende zomer maanden en dacht aan u Brouwerij en café.
  Ik heb horeca ervaring en ben per direct beschikbaar.
  Ik woon tijdelijk in Amsterdam oost en fiets regelmatig langs de Brouwerij.
  Ik ben vier halve dagen beschikbaar en kan ingezet worden desgevraagd.
  Aangezien ik op Sporenburg verblijf kan ik slecht tot 2100u werken aangezien ik dan binnen moet zijn.
  Ik zou graag nader kennis willen maken wanneer u noch werknemers zoekt.
  Bij voorbaat dank

  Roel Schlangen
  Amsterdamer sinds 1997
  gsm 0682106689