vacature brouwerij

Vacature: Oproepkracht bottellijn

Bij Brouwerij ‘t IJ brouwen we sinds 1985 Amsterdams speciaalbier. Onze bieren, zoals Flink, Zatte, IJwit en de IPA, maken al decennia naam in Amsterdam. Inmiddels zijn alle IJbieren in heel Nederland goed verkrijgbaar en er is ook veel vraag vanuit het buitenland. Sinds de oprichting brouwen we de bieren in onze brouwerij naast het proeflokaal, onder Molen de Gooyer in Amsterdam. Sinds 2013 is daar een tweede brouwerij bij gekomen in Amsterdam-Oost. Daar vullen we nogal wat flessen met bier en dat worden er alleen maar meer. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar een oproepkracht voor de bottellijn.

Taken
Aan de bottellijn vullen we de flessen met ons bier. Vervolgens worden deze van etiketten voorzien. Jij zorgt er tot slot voor dat de flessen goed verpakt worden, zodat deze naar cafés en winkels door het hele land vervoerd kunnen worden.

Functie-eisen
Voor deze functie heb je geen specifieke opleiding of ervaring nodig. Wel verwachten we het volgende:

  • Je verkeert in goede gezondheid, want het is fysiek werk
  • Je houdt van doorwerken, want die band draait gewoon door
  • Het lijkt je fantastisch om voor Brouwerij ‘t IJ te werken

Denk jij dat je aan de omschrijving voldoet en lijkt het je leuk om mogelijk op oproepbasis bij ons te werken als bottelaar? Stuur een mail met je CV en motivatie naar bottelarij@brouwerijhetij.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Vacature: Oproepkracht bottellijnBrouwerij 't IJ
021