Vacature redacteur online Brouwerij 't IJ

Vacature: online redacteur

Online redacteur Brouwerij 't IJ

We zijn op zoek naar een online redacteur. In die functie wordt je verantwoordelijk voor de online uitstraling van onze mooie brouwerij. Je bedenkt met creativiteit en energie content voor onze online kanalen en het meeste daarvan kun je ook zelf creëren. Je hebt gevoel voor stijl, maakt mooie foto’s en kunt misschien zelfs DTP-en of video-editen. Instagram, Facebook en Twitter ken je natuurlijk op je duimpje en je weet hoe je onze sfeer via deze media effectief kunt uitdragen. Maar ook op minder bekende kanalen zoals Untappd ben je bekend en zorg je dat ’t IJ er goed vertegenwoordigd is. Je maakt nieuwe beelden voor onze website en bedenkt manieren om deze nog mooier, aantrekkelijker en prettiger te maken. Met een eindeloze stroom van ideeën weet je de online aanwezigheid van ’t IJ naar een volgend niveau te tillen.

Wij zoeken iemand die:

  • ervaring heeft met het maken en bewerken van beeldmateriaal
  • kennis heeft van de werking van social media
  • gevoel heeft voor de sfeer van Brouwerij ’t IJ
  • proactief werkt en blijft zoeken naar vernieuwing

Over Brouwerij ’t IJ
Bij Brouwerij ’t IJ brouwen we sinds 1985 Amsterdams speciaalbier. Onze bieren, zoals Zatte, IJwit, IPA en Natte, maken al decennia naam in Amsterdam. De laatste jaren is de brouwerij hard gegroeid, onze bieren zijn in heel Nederland in steeds meer horecazaken, supermarkten en slijterijen te krijgen. Via onze online kanalen willen we ons groeiende publiek meenemen in de sfeer van Brouwerij ’t IJ, met mooie beelden en interessante artikelen. De komende jaren willen we energie steken in het uitbreiden van ons bereik via deze kanalen.

Daarom zoeken we per direct een Online Redacteur om ons team te komen versterken. Freelance of in dienst, we staan voor beide opties open. Interesse? Maak een originele post die jij op onze social media zou plaatsen, en stuur deze samen met je CV en motivatie naar info@brouwerijhetij.nl.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Vacature: online redacteurBrouwerij 't IJ
01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.