vacature bezorger brouwerij

Vacature: bierbezorger

Bij Brouwerij ’t IJ brouwen we sinds 1985 Amsterdams speciaalbier. Onze bieren, zoals Flink, Zatte, IJwit en de IPA, maken al decennia naam in Amsterdam. Inmiddels zijn alle IJbieren in heel Nederland goed verkrijgbaar en er is ook veel vraag vanuit het buitenland. Sinds de oprichting brouwen we de bieren in onze brouwerij naast het proeflokaal, onder Molen de Gooyer in Amsterdam. In 2013 openden we een tweede brouwerij in Amsterdam-Oost. Veel van het bier dat we daar brouwen gaat naar Amsterdamse cafés. Momenteel zoeken we iemand die op maandag, woensdag en vrijdag kan helpen bij de bezorging daarvan.

Taken
Als bezorger laad je de bieren in bij onze brouwerij om ze vervolgens keurig af te leveren bij alle horeca op je route. Dat kan betekenen dat je ze kelders in moet tillen of juist naar boven moet sjouwen. Ondanks al die fysieke inspanning verlies je de administratie niet uit het oog en houd je steeds keurig bij wat je precies waar hebt afgeleverd.

Functie-eisen

  • Je bent sterk en houdt van aanpoten want het is fysiek werk
  • Je werkt nauwkeurig want we houden graag precies bij wat we waar bezorgen
  • Je bent sociaal en representatief want je bent voor veel van onze trouwe klanten het gezicht van Brouwerij ‘t IJ

Denk jij dat je aan de omschrijving voldoet en lijkt het je leuk om een paar dagen per week ons bier te bezorgen? Stuur een mail met je CV en motivatie naar info@brouwerijhetij.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Vacature: bierbezorgerBrouwerij 't IJ
03