Vacature: Accountmanager horeca Amsterdam

De functie
Accountmanager Horeca Amsterdam, regio Zuid-West bij Duvel Moortgat, met bekende speciaalbieren als Duvel, Vedett, De Koninck, Liefmans, La Chouffe en de bieren van Brouwerij ’t IJ uit Amsterdam en een aantal Amerikaanse en Italiaanse bieren.

Kortom we zoeken een Accountmanager, type ondernemer met passie voor speciaalbieren en die goed thuis is in de horeca in Amsterdam. De man/vrouw die het verschil kan maken, die goed relaties kan opbouwen, vertrouwen kan winnen en deals kan afsluiten. Maar ook iemand die sterk is in executie, POS-materiaal slim kan inzetten op de locatie, handig is met CRM-systeem en netjes en gestructureerd werkt.

Je bent een verbinder, een teamplayer, een échte winnaar met overtuiging én persoonlijkheid. Je staat stevig in je schoenen, je bent ambitieus, energiek en je doet je werk met “drive en flair” in de wereld van horeca en out-of-home. Je bent een sterk onderhandelaar met lef, je neemt initiatief en je bent een goed ambassadeur om de verkoop van de merken van Duvel Moortgat te vergroten en verder uit te bouwen in Amsterdam. Je bent commercieel, resultaatgericht, fact-based en je bent goed in analyse van cijfers, omzet en marge.

Ja, het is een veelomvattende functie, met veel uitdaging en vrijheid (!). Je houdt van hard werken, je bent beslist geen 9-to-5 type en je bent thuis in de dynamische wereld van premium speciaal bieren en horeca. Je werkt vanuit huis in Amsterdam en je rapporteert rechtstreeks aan de Field Sales Manager Horeca Noord van Duvel Moortgat.

Functie-eisen:

  • HBO+, Commerciële richting
  • >1-2 jaar relevante sales (buitendienst), bij voorkeur ervaring met A-merken
  • Affiniteit met horeca en bier is een pré, met name in de regio Amsterdam
  • Woonachtig in (de regio) Amsterdam is een must, je werkt vanuit huis
  • Accuraat en gestructureerd werken, bijhouden eigen administratie in CRM-systeem
  • Ondernemerstype, winnaarsmentaliteit, gedreven, zelfstandig, pro-actief
  • Sterke onderhandelaar, teamplayer, verbinder, aanpakker, no-nonsense
  • Organisatorisch en communicatief sterk, business driven en commercieel

Arbeidsvoorwaarden:
De opdrachtgever kent een totaalpakket van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast prettige collega’s en goede sfeer; uitdagende salesprojecten en goede mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard een auto, mobiele telefoon, iPad/laptop. Naast bonus, vakantiegeld en 29 vakantiedagen een 13e maand.

Interesse? Stuur dan je cv en motivatie naar Huub Terpstra: h.terpstra@sterlingholmes.com. Vragen? Bel: +31 6 513 905 43.

Vacature: Accountmanager horeca AmsterdamBrouwerij 't IJ
00