Proeflokalen tijdelijk gesloten

Beste gasten, vrienden, familie,

Vanwege het coronavirus hebben we besloten om per direct de deuren van onze proeflokalen in Amsterdam te sluiten. De gezondheid van ons personeel en onze gasten staat altijd voorop, en die kunnen we nu het best waarborgen door de proeflokalen te sluiten.

Wij hebben bewondering voor alle horecazaken in heel Nederland die deze stap nemen, hoe moeilijk die keuze ook is. We willen iedereen oproepen om de horeca te steunen, en wanneer deze situatie voorbij is weer volop naar cafés en restaurants te gaan.

Met de nodige voorzorgsmaatregelen blijven we gewoon brouwen, en IJbieren blijven dan ook verkrijgbaar in speciaalbierzaken, supermarkten en online winkels in heel Nederland.

Zorg goed voor elkaar, en wij hopen jullie snel te kunnen berichten dat onze proeflokalen weer open zijn.

Warme groet,

Brouwerij ‘t IJ

Proeflokalen tijdelijk geslotenpeter
9

9 reacties op "Proeflokalen tijdelijk gesloten"

 1. Theo de Nijs on

  Al meer dan 20 jaar komen mijn familie en ik op de 1e woensdag van de maand naar het proeflokaal van de brouwerij om elkaar te ontmoeten onder het genot van een biertje met wat worst en kaas, een traditie die niet meer weg te denken is uit ons leven. Een paar keer hebben we geprobeerd van locatie te veranderen maar we kwamen toch steeds weer terug bij jullie. Er is veel veranderd in die 20 jaar, heel veel, maar niet onze trouw aan jullie proeflokaal. Onze maandelijkse bijeenkomst, gekscherend IJpointment genoemd, zal in april,en misschien ook in mei niet doorgaan. In de tussentijd heb ik een cadeaubon van ongeveer onze maandelijkse vertering bij jullie aangeschaft (jullie doen niet mee aan “helpdehoreca”?), die we snel hopen te kunnen consumeren. Handel verstandig, blijf gezond en neem geen risico’s.
  Later
  Theo

 2. Harry Schooneveldt on

  Beste vrienden Ik wens jullie sterkte en hoop dat jullie het allemaal zullen redden en dat we met z’n allen later dit jaar nog een goed glas bier zullen drinken Love Harry

 3. Hoi,
  Hebben jullie op 55 een loket waar ik flesjes kan kopen ?

 4. Warner Hijink on

  Beste mensen,

  Het is me wat, dat het proeflokaal nu gesloten is. Ik mis jullie wel. Ik drink nu jullie bieren in mijn eigen proeflokaal thuis. Ik heb inmiddels in de supermarkt de blikjes blondie kunnen vinden. Het voordeel is, dat ik niet over een drempel hoef te stappen, hi hi.

  Ik wens jullie sterkte de komende tijd en ik hoop dat deze ellende gauw weer voorbij gaat, zodat we elkaar weer kunnen zien.

  Groetjes,

  Warner

  • Warner!! Wij missen jou ook. Goed om te horen dat je ons bier nog weet te vinden in de supermarkt. Hopelijk kan je er snel weer van genieten in het proeflokaal, maar dat is nu nog een drempel te ver… Liefs van de barcrew

  • Hoi Warner,

   Het barpersoneel mist jou en alle andere vaste gasten ook! Hou je taai,

   Mischa

 5. Daar gaat mijn huiskamer.
  Maar heb er alle begrip voor.

  veel groeten,

  Orpheus

  • Hoi Orpheus, wat een gedoe hè en wat ongezellig deze hele situatie. Je/onze huiskamer zijn we aan het opknappen. Likje verf hier en daar. Hopelijk kunnen we snel de deuren weer openen, zodat je het onder het genot van een biertje kan komen bewonderen. Liefs van de Barcrew

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *