Tour brouwerij Amsterdam

Goed nieuws: je kan nu ook doordeweekse rondleidingen boeken

Rondleiding brouwerij Amsterdam

We kregen de verzoeken al langer maar nu kan het ook eindelijk: doordeweeks een rondleiding in onze brouwerij onder de molen. Dat lag altijd lastig omdat we ’s middags brouwers voor de voeten liepen en het barpersoneel ’s avonds te druk was.

Daar hebben we iets op gevonden: we laten gewoon iemand speciaal voor een rondleiding komen als je die doordeweeks wilt doen. Iemand die onze geschiedenis goed kent en precies weet hoe ons bier gebrouwen wordt natuurlijk.

Ideaal voor als je na een lange saaie werkdag toch nog iets leuks wilt doen met collega’s, vrienden of familieleden. Daar mag je er wel twintig van meenemen. Minder mag natuurlijk ook (meer past helaas niet zo goed).

Reserveren
De rondleidingen die we van maandag tot en met donderdag geven, starten om 18.00 of 19.00 uur. Mag je zelf kiezen. Ze moeten wel keurig van tevoren geboekt worden. Stuur een mailtje naar rondleidingen@brouwerijhetij.nl om dat te regelen. Net als in het weekend kost een groepsrondleiding ook doordeweeks €62 in totaal. Met twintig mensen komen is per persoon dus een stuk goedkoper dan wanneer je maar met z’n drietjes komt. 

Het kijkje achter de schermen en het verhaal dat daarbij hoort duurt ongeveer een half uur. Daarna kun je natuurlijk nog even blijven hangen in ons proeflokaal. Heel lang heb je dan niet meer want onze bar sluit iedere dag al om 20.00 uur. 

Toch liever een rondleiding in het weekend? Dat kan ook gewoon nog steeds. Je hebt dan ook de mogelijkheid om individuele tickets voor een open rondleiding te kopen. Lees er hier alles over als je daar wel meer over wilt weten.

Tour brouwerij Amsterdam

Goed nieuws: je kan nu ook doordeweekse rondleidingen boekenBrouwerij 't IJ
035

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *