Moaic Pale Ale Brouwerij 't IJ

Nieuw bier: Mosaic Pale Ale

Voor de warmste periode van het jaar brouwden we een hele smaakvolle, frisse doordrinker. De Mosaic Pale Ale brouwden we met wat tarwemout en dat resulteert in een heerlijk zacht mondgevoel. We kookten Mosaic en Amarillo hop mee en dat zorgt voor minstens zoveel bloemigheid als op het etiket. De bitterheid is bescheiden en ondersteunt het al even bescheiden percentage van 5.2.

We voegden voor de dryhop wederom de bovengenoemde hopvarianten toe: recept voor een uitbundig boeket van citrus en fruit. Vooral sinaasappel, maar ook een beetje passiefruit. Daarnaast ook nog eens een licht kietelende kruidigheid. Aan interessante aroma’s geen gebrek en toch drinkt de Mosaic Pale Ale verfrissend snel weg. Ideaal bier voor tropische temperaturen.

De Mosaic Pale Ale is in beperkte oplage gebrouwen. Hij is zo lang de voorraad strekt verkrijgbaar van tap in ons proeflokaal en we vulden er een heleboel flessen mee.

Moaic Pale Ale Brouwerij 't IJ

Nieuw bier: Mosaic Pale AleDaisy Altelaar
7

7 reacties op "Nieuw bier: Mosaic Pale Ale"

 1. Hi,

  Komt deze van de zomer weer terug? Dit was een erg lekkere!

 2. Hi, I’m Italian. Some days ago I went here to taste this beer. I love this flavour and I want to ask you if it’s possible to receive a box of bottles of this beer. Waiting for an answer, bye.

  —————

  Hallo, ik ben Italiaans. Een paar dagen geleden ging ik hier om dit bier te proeven. Ik hou van deze smaak en ik wil u vragen of het mogelijk is om een ​​doos met flessen bier te ontvangen. Wachten op een antwoord, tot ziens. [Translated by google translate]

 3. Danny de kleer on

  Is hij ook op fles beschikbaar bij jullie in het proeflokaal? Groeten danny de kleer

 4. Arjan Rühland on

  Hoi,

  Wat een prachtig etiket zeg!
  Hebben jullie hier misschien een poster van? Als hier een betaling tegenover staat, is dat geen bezwaar.

  Hoor het graag.

  Groeten,
  Arjan Rühland

  • Brouwerij 't IJ on

   Hoi Arjan,

   We verkopen het etiket binnenkort in ons proeflokaal (Funenkade 7, Amsterdam). Die poster heeft een wat andere vorm dan hier afgebeeld. Het is meer de witte ruitvorm die je in deze afbeelding ziet. Posters kosten rond de €2.50.

   Groet,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *