Kom jij in ons nieuwe proeflokaal werken?

Een (bij)baan om van te houden? Achter de bar of in de bediening bij ons gloednieuwe proeflokaal in het Vondelpark! Wij kijken uit naar je mail: blauwetheehuis@brouwerijhetij.nl. Tot snel!

Kom jij in ons nieuwe proeflokaal werken?Brouwerij 't IJ
215

2 reacties op "Kom jij in ons nieuwe proeflokaal werken?"

  1. Hey ik ben Tjaart en ik zou graag in de zomervakantie bij jullie in de keuken willen werken. Ik kan 5 augustus t/m 25 aug, ik word begin augustus 15 en ik ga na de vakantie naar de 4e klas van het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam. Ik woon naast t vondelpark waardoor ik al heel lang bij t blauwe theehuis kom met mijn moeders. Mijn vrienden en familie zeggen dat ik een hele spontane jongen ben en verder hockey ik veel.
    Ik hoop dat ik snel van jullie hoor.
    met vriendelijke groet Tjaart
    0683541922