Proeflokalen tijdelijk gesloten

Beste gasten, vrienden, familie,

Vanwege het coronavirus hebben we besloten om per direct de deuren van onze proeflokalen in Amsterdam te sluiten. De gezondheid van ons personeel en onze gasten staat altijd voorop, en die kunnen we nu het best waarborgen door de proeflokalen te sluiten.

Wij hebben bewondering voor alle horecazaken in heel Nederland die deze stap nemen, hoe moeilijk die keuze ook is. We willen iedereen oproepen om de horeca te steunen, en wanneer deze situatie voorbij is weer volop naar cafés en restaurants te gaan.

Met de nodige voorzorgsmaatregelen blijven we gewoon brouwen, en IJbieren blijven dan ook verkrijgbaar in speciaalbierzaken, supermarkten en online winkels in heel Nederland.

Zorg goed voor elkaar, en wij hopen jullie snel te kunnen berichten dat onze proeflokalen weer open zijn.

Warme groet,

Brouwerij ‘t IJ

Proeflokalen tijdelijk geslotenpeter
2

2 reacties op "Proeflokalen tijdelijk gesloten"

 1. Warner Hijink on

  Beste mensen,

  Het is me wat, dat het proeflokaal nu gesloten is. Ik mis jullie wel. Ik drink nu jullie bieren in mijn eigen proeflokaal thuis. Ik heb inmiddels in de supermarkt de blikjes blondie kunnen vinden. Het voordeel is, dat ik niet over een drempel hoef te stappen, hi hi.

  Ik wens jullie sterkte de komende tijd en ik hoop dat deze ellende gauw weer voorbij gaat, zodat we elkaar weer kunnen zien.

  Groetjes,

  Warner

 2. Daar gaat mijn huiskamer.
  Maar heb er alle begrip voor.

  veel groeten,

  Orpheus

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *