Contact met de brouwerij

Onze locaties
Brouwerij ’t IJ heeft twee vestigingen, waarvan die met het proeflokaal aan de Funenkade geopend is voor publiek. Het proeflokaal is iedere dag van 14.00 tot 20.00 uur geopend.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brouwerij 

Adres: Zeeburgerpad 55 1019AC  Amsterdam Telefoon: +31 (0)20 261 9800 Email: info@brouwerijhetij.nl Algemeen: info@brouwerijhetij.nl Administratie: administratie@brouwerijhetij.nl Bestellingen: bestellingen@brouwerijhetij.nl Rondleidingen: rondleidingen@brouwerijhetij.nl

Proeflokaal
Adres: Funenkade 7 1018AL Amsterdam Telefoon: +31 (0)20 261 9801 Email: info@brouwerijhetij.nl

Hoe kom je bij Brouwerij 't IJ?

Met de fiets
Van welke kant je ook komt: als je de molen ziet ben je er bijna! Naast het terras is genoeg plek om je fiets neer te zetten.

Met het openbaar vervoer
Kom je vanaf het Centraal Station? Neem dan bus 22 richting de Indische buurt en stap uit bij halte Oostenburgergracht. Kom je vanuit de stad? Neem dan tram 10 (stap uit bij halte Hoogte Kadijk) of tram 14 (uitstappen bij halte Pontanusstraat).

Met de boot
De brouwerij ligt op de kruising van de Nieuwe Vaart en de Mauritskade, en is dus goed bereikbaar met de boot. Achter de brouwerij ligt een riante steiger, maar let wel even op de verkeersbordjes.

Met de auto
Brouwerij ’t IJ is goed te bereiken met de auto, maar parkeren kan wat lastiger zijn. En is ook vrij duur: de brouwerij staat nog net in het duurste parkeergebied van de stad. Steek daarom even de brug over richting het Zeeburgerpad of richting de Zeeburgerstraat. Parkeren is daar goedkoper, en op zondag zelfs gratis. Als je bij ons in het proeflokaal een biertje komt drinken, is het natuurlijk het beste als je met de fiets of het openbaar vervoer komt.

In een rolstoel
Ons proeflokaal is helaas niet rolstoelvriendelijk. Naast onze hoge drempels komt dat hoofdzakelijk door de in de kelder gesitueerde toiletten. Excuses voor dat ongemak.

 

brouwerijhetij_mokums

Contact met de brouwerijpeter